Like

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Safe sex !

Ένα κορίτσι ζητάει απο το αγόρι της να έρθει Παρασκευή βράδυ για φαγητό στο σπίτι της ώστε να γνωριστούν με τους γονείς της! Μιας και θα γινόταν ένα τόσο σοβαρό βήμα στη σχέση τους ανακοίνωσε στο αγόρι της οτι μετά το δείπνο θα έβγαιναν εξω και θα έκαναν sex για πρώτη φορα!

Το αγόρι εκστασιασμένο που θα ήταν η πρώτη του φορά που θα έκανε sex χρειαζόταν κάποιες συμβουλές για τη διαδικασία, οπότε αποφασίζει να επισκεφθεί το κοντινό φαρμακείο της γειτονιάς του και να προμηθευτεί προφυλακτικά και να συμβουλευτεί κάποιον μεγαλύτερο. Όταν πηγαίνει, λοιπόν, στο φαρμακείο ο φαρμακοποιός τον ρωτάει πόσα προφυλακτικά θα χρειαστεί, το πακέτο των τριών, το πακέτο των εξι ή το οικογενειακό πακέτο. Έτσι το αγόρι επιμένει οτι μιας και είναι η πρώτη του φορά μάλλον θα είναι ιδιαίτερα απασχολημένος εκείνο το βράδυ!

Λίγες ώρες μετά εμφανίζεται στο σπίτι της κοπέλας του, η οποία τον περιμένει εναγωνίως στην πόρτα, λέγοντας του πόσο ενθουσιασμένη ήταν που θα γνώριζε το αγόρι της τους γονείς της! Μπαίνουν στο σπίτι και κατευθύνονται προς το τραπέζι οπου κάθονταν ηδη οι γονείς της κοπέλας. Το παιδί τους χαιρετάει και κάνει ενα νεύμα χαιρετισμού κουνώντας το κεφάλι του.

Κάθονται στο τραπέζι όλοι μαζί και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το δείπνο τους. Περνάει ένα λεπτό και το αγόρι με σκυμένο το κεφάλι του προσευχεται. Περνούν 10 λεπτά και το αγόρι ακόμα προσεύχεται, καμία μετακίνηση απο τη θέση του... Τελικά μετά απο 20 λεπτά προσευχής με το κεφάλι σκυμένο προς το τραπέζι , η κοπέλα πλησιάζει διακριτικά το αγόρι της και του λέει : " Δεν ήξερα οτι ήσουν τόσο θρησκευόμενος...". Και γυρνάει το αγόρι και της απαντάει: Δεν ήξερα οτι ο πατέρας σου ήταν ο φαρμακοποιός της γειτονιάς.... !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου